Povestea noastra

Inchiriere limuzine Brasov

Orice business are o poveste, chiar si cel de inchiriere limuzine in Brasov.

Suntem Taylor Limousine si povestea businessului nostru cu limuzine de inchiriat in Brasov a plecat de la necesitatea noastra de a inchiria o limuzina si de la faptul ca ne doream o experienta PERSONALIZATA. De aici si dorinta de a oferi clientilor nostri o experienta unica si memorabila.

Punem la dispozitia celor interesati doua super limuzine de inchiriat – un Hummer si un Ford – si ne adaptam oferta de servicii astfel incat, indiferent de eveniment, sa fim la cele mai inalte standarde.

Inchiriem limuzine pentru nunti, cununii, botezuri, majorate, petreceri sau pentru a impresiona persoana iubita.

Prezentarea la un eveniment corporate poate fi pusa in valoare prin eleganta unei limuzine de inchiriat. Cu siguranta o astfel de aparitie nu va fi trecuta cu vederea.

Soferi profesionisti

Alege serviciile noastre de inchiriere limuzine Brasov,  vei primi inclusiv soferi profesionisti, imbracati elegant si pregatiti sa iti ofere o experienta relaxanta.

Limuzinele, impecabile atat din punct de vedere estetic cat si din punct de vedere tehnic, sunt echipate cu tot ce ai nevoie pentru tine si oaspetii tai.

O experienta unica

Servicii premium

de inchiriere limuzine

Azi esti VIP!

Traieste clipa!

Calatoreste fastuos cu Taylor Limousine!

Spatioase, moderne si cu capacitate de 8 locuri, limuzinele de inchiriat sunt perfecte pentru orice eveniment, inclusiv pentru transfer aeroport. Ne asiguram ca totul se deruleaza conform asteptarilor tale, poate chiar si peste.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.